Önskelista

Fyller snart år så visar en del av min önskelista till korven :)


168 kr
Älskar färgen på dom!

229 kr
Pelham odelat gummibett

69 kr
Svansreflex

199 kr
arbetsskydd, för inomhusträning var tanken.

165 kr
inspänningstyglar för longering

399 kr
innetäcke till vintern

Onödiga men vill ha!

229 kr

499 kr



egentligen önskar jag  mig mer men försöker tänka smart. Att inte samla på mig en massa onödiga grejer som man sen inte använder. Det är bara slöseri på pengar och bättre att lägga dom pengarna på något mer behövande. Så jag tror jag börjar bli lite snål och rädd om mina och mina föräldrars pengar...

Sken

Hejsan alla!

Klev upp tidigt imorse för att följa med på tävling på Ågseta Ridskola. Blev en rolig dag med hyssat väder och en duktig häst. Frida som tävla var nöjd vilket är huvudsaken, ingen omhoppning men ska skutt i fas ett.
Kom tillbaka ganska sent till stallet. Jag stannade kvar för inget var gjort åt Totte så pysslade om honom. Min tanke var att rida men min rygg krånglar och vill inte göra det värre så tog honom till ridhuset så han fick springa av sig. Jäklar vad han skenade! Han har aldrig sprungit så fort och mycket dom andra gångerna så han behövde verkligen få av sig lite bus i kroppen. Skrittade den av ute en bit.

Är nu äntligen hemma och börjar 14:00 imorn, ska bara på Skansen och titta på ngt med klassen. Åker nog till Totte på förmiddagen så har jag det gjort!


provade tränset idag också som jag hämtade ut igår. Det passade perfekt!

Tävling

Snart iväg med Team Titan till tävling i Ågesta om jag minns rätt. Så håll tummar för det!
Ska rida Totten idag också, får se vad det blir för sorts pass.

Fy fan vad kallt det är på morgonen nu, när som helst är vintern här också och man har inte alls hängt med.
Så bjuder på en härlig vinterbild


Fryser bara jag tittar :S


Dags för en ny start!

Går över från min gamla blogg om min foderponny ChaChaCha till denna om min alldeles egna häst Lettor.
Lettor som han egentligen heter men kallas för Totte och lyssnar till är en 16 årig  valack av rasen halvblod. Han har härstaming från Tyskland så har hannoveranare i sig, vilket är min absoluta favorit ras. otroligt fina och härliga hästar!

Totte är en liten storhäst men man kan tro att han är en ponny pga av han sätt att bete sig. otroligt envis och busig och gillar bara att jävlas. Men ett sånt charmtroll han är och alla gillar honom. Otroligt söt och snäll häst, när man har vunnit hans förtroende så följer han en som en hund. Älskar denna häst över hela mitt hjärta trots att jag inte har haft honom länge.

På denna blogg tänkte jag skriva såklart mycket om Totte och hästar och ridning i övrigt men även lite om min vardag utanför hästarna. ska förska skriva så intressanta saker som möjligt men kom gärna sen med önskemål om vad jag ska skriva och berätta om!

Nu slut på mitt första inlägg så det inte blir alltför tråkigt att läsa ;)


Bjuder på denna bild på den vackraste fuxen som någonsin funnits på denna jord.


Foxen ♥

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0