Bus

Red i ridhuset igår sent då jag hade kvällsfodringen.
Hästen var seg och lat, han ville inte gå framåt vad jag än gjorde. Krävde mer av honom men kände att han studsade med sina bakben hela tiden. Drog upp huvudet på honom och drev och bjöd framåt men icke skulle han fram. Ist så hoppade han upp i luften och när jag studsade upp i luften la han till en bockning så jag flyger upp och landar meter bort från honom men på fötterna och håller kvar i tygeln. Enda skadan var att jag fick framvalvet på sadeln på revbenet och tappa andan men efter denna händelse var han inte lika kaxig längre så han sprang på!


Stan

Hade som sagt lunchfodringen idag, var i stallet typ 2 timmar, han skötte sig bra!
Åkte hem. sen till stan med Elin, blev kvar där i timmar av ngn anledning. Först såg jag Olle Hammar, så jävla söööt!!! Och sen Jakob Öqvist, vilken dag :D


LOV!!!

Äntligen har jag en vecka ledigt från skiten i skolan. Har planerat som en galning och taggad inför det mesta av det. Hästen ska bl.a. ridas, hoppas jag får mamma att fota lite! Har lunchfodring idag så blir ganska tidig dag i stallet. Sen är det nog inget planerat, ska räkna lite matte när jag får chansen bara.

Bild från skolan, tuffa gänget liksooom.


Snart till korven


Snart till honom


Hovis

Totte skoddes nyss och Hasse (hovslagaren) tyckte att han är jätte fin och trevlig häst! Roligt att höra :D Ska dit ikväll och skriva kontrakt med Emma (medryttare) och hon ska även rida. ska bli skönt att få ledigt några dagar nu då jag har varit i stallet varenda dag hur länge som helst. Kommer såklart sakna honom men samtidigt kommer jag orka mer när jag är där dom andra dagarna! Juste hemma idag igen för min rygg. Kan inte rida eller arbeta i stallet. KÄnner mig som 100 år. -.-

Uteritt

Idag åkte jag med Jullan till Riddersvik. Sen vidare med Bram till Säby utan problem. Det gick super, blev em runda på en halvtimme typ. Trevligt som sjutton!!!:)
Sen hem för att fira kusin, och sen tillbaka till stallet för att ta in alla hästar. Alla skötte sig bra. Gick promenad med Luppe i 40 min sen skrivit fakturor. Nu hemma och väntar på Elin. Ska upp tidigt imorn för att ta ut alla hästar också. -.-


Vilodagar

Hästen har fått vila i 3 dagar för min rygg men hat gått små promenader och lekt i ridhuset. Imorn ska jag och Totte rida ut med Jullan och Bram, ser vi fram emot! Någon bild från imorn kommer nog:)

Ha en trevlig fredagkväll!


Summer fruit <3


Hemmadag

Ryggen jävlas med mig. Måste lösas-.-
Sitter nerbäddad i soffan med en stor kopp te.
Ska åka till Totte som får vilodag vilket han har gjort sig välförtjänt!
Har en Medryttare nu som han trivs bra med och dom passar varann.


.


Knäpp

Red på banan idag, hästen var fin men fan vad han skutta med sina bakben. Var väldigt nära på att få hälsa på marken för första gången.


medryttare sökes

Har haft en tjej som har provridit för att bli medryttare men min häst var lite för knasig. Har nu iaf lagt ut en annons och hoppas på napp! Han är ju så underbar när man lär känna honom och han litar på en!

Hoppas på mer bloggande nu också då jag har laddat ner appen blogg.se.

I helgen ska jag träna min korv ordentligt! Han har faktiskt gått ner mycket men ska bara få lite mer rump och ryggmuskler så är han perfekt min lilla Tottegris.


hoppning

Idag åkte jag med Annica och Mickan till stallet. Körde först lite travbommar och gick sen över till två hinder på 65 cm. Körde först i trav men lät pållen bestämma lite så han tog ibland några galoppsprång innan. Han skötte sig super och försökte inte ens med något bus. Blev riktigt glad!

Tyvärr blev det inga bilder eller film :(

Tävling

Är med i en tävling, va med du också!!

besök denna grymma blogg för mer info :)
http://ponniejumper.blogg.se/2011/october/tavling.html#comment

Räddar mig

Det är han som får mig att gå upp på morgonen
Det är han som får mig att skratta på riktigt
Det är han som får mig att le
Det är han som får mig att känna mig äkta glad
Det är han som får mig att känna mig värd något

Det är han som får mig att orka att just nu leva i denna uppochner vända värld
Av hela mitt hjärta tackar jag Kathrin och min mamma att dom övertalade

Han är världens underbaraste varelse som finns

Du är min allra bästa vän för evigt oavsett vad som händer, Jag älskar dig min alldeles egna häst Lettor.


buskotte




En tjej provred idag, hästen var busig och jävlades. Ville inte gå framåt ordentligt så hon fick driva som en galning fast inte så mycket som jag fick när jag provred honom. Dom första galopperna gick bra men såklart den 1,5 sekund som jag vänder huvud bort kör han till med två bocksprång. Hon flög fram på halsen men satt kvar. Tror inte dom var så stora för hon var inte van vid bockningar. Aja han gick i en hyffsat stadig form iaf men det har han ju faktiskt blivit bättre med efter jag har tagit honom.

Imorn ska jag hoppa, jag kommer nog få hälsa på marken några gånger. Jag vet, urdålig inställning men är också riktigt taggad!


Sadel CHECK!


.

Jag tror mer på att göra saker för andra än saker för mig själv


satans skitväder

skulle provarida sadlarna som jag har lånat hem från sadelmagasinet. Först så hade jag glömt att ta av stiglädrena från den sadeln jag tog hem och sen så började det ösregna. Men bestämde mig för att jag skulle rida ändå. Blev bara tyngsur på den korta vägen till paddocken så vände tillbaka och red runt och arbetade honom på grusplanen bakom stallet.

Sadeln funkade bra och den satt bra sp tror det blir den :)

RSS 2.0